Volg Goodflooring via Facebook Volg Goodflooring via Twitter

TEL 0162 - 40 63 70

Goodflooring
 • Goodflooring

 • Goodflooring

 • Goodflooring

 • Goodflooring

 • Een ruime showroom
  met PVC,
  PVC-click,
  Laminaat
 • Particulieren
  én bedrijven
  kiezen voor
  Goodflooring
 • Geopend op zaterdag
  van 11:00 - 16:00 uur
 • Door de week
  geopend op afspraak
  Bel 0162 - 40 63 70

Het leggen van een PVC vloer


Uw PVC vloer leggen

Vlakke ondergrond

De ondergrond moet schoon, droog, scheurvrij, trek- en drukvast zijn. Gedurende de installatie moet de kamertemperatuur op zijn minst 18 °C zijn en moet ten minste twee dagen na het leggen zo blijven. De PVC vloerdelen worden d.m.v. een lijmlaag bevestigd aan de ondergrond. De ondergrond mag niet meer dan -2% aflopend zijn.

De PVC vloerdelen moeten liggend minimaal 48 uur acclimatiseren in de ruimte waar de vloer gelegd gaat worden.

Voor een optimale vlakverdeling en zo min mogelijk snijverlies, een smetlijn uitzetten die is afgestemd op het formaat van de te verwerken stroken/tegels. De vloer dient aan alle zijden opgesloten te worden door muur of plint. Zorg ervoor dat de pijlen, indien aanwezig op de rugzijde, allemaal dezelfde richting opwijzen.

Het is aan te raden om sneldrogende lijm op acrylbasis te gebruiken op een geschikte ondergrond. Wanneer de PVC vloer gelegd wordt op een ondergrond zonder kelder of kruipruimte eronder, dan dient het oppervlak waterproof te zijn.

Het egaliseren van de ondergrond is zeer specialistisch werk, wij adviseren u daarom dit niet zelf te doen maar over te laten aan specialisten.

 • Wat zeggen onze klanten over Goodflooring PVC vloeren?

  Jaren eerder moeten doen. PVC vloer is onderhoudsvriendelijk, warm en duurdere uitstraling dan plavuizen. Zeer geschikt voor vloerverwarming!

  Fam. van Kooij

  Een geweldige PVC vloer, zowel in gang als slaapkamer. Super het beste van de vloeren welke we ooit aangeschaft hebben. Een ECHTE aanrader!

  Fam. Dekker

  Wij zijn uiterst tevreden over onze PVC vloer. Wij hebben de uitvoering steigerdelen gekocht. De legger heeft uitstekend werk geleverd, keurig gelegd!

  Fam. Schouwen

Goodflooring

De Boedingen 3
4906 BA Oosterhout

Spoorweide 1
5133 NE Riel
info@goodflooring.nl

Algemene voorwaarden

Over Goodflooring

Goodflooring staat voor de allerbeste PVC vloeren. Prachtige vloeren, met oog voor detail, kleuren die u zoekt, en de sfeer die u wenst (zakelijk, intiem, warm, creatief, gastvrij, uitnodigend). Allemaal gebaseerd op natuurlijke materialen zoals diverse soorten hout, steen en metaal.