Goodflooring
Volg Goodflooring via Facebook Volg Goodflooring via Twitter

BEL voor een afspraak 0162 - 40 63 70

Goodflooring
 • Goodflooring

 • Goodflooring

 • Goodflooring

 • Goodflooring

 • Een ruime showroom
  met PVC,
  PVC-click,
  Laminaat
 • Particulieren
  én bedrijven
  kiezen voor
  Goodflooring
 • Geopend op zaterdag
  van 11:00 - 16:00 uur
 • Door de week
  geopend op afspraak
  Bel 0162 - 40 63 70

Laminaat vloer leggen


Uw Goodflooring laminaatvloer leggen

Al onze laminaatvloeren hebben een click systeem waardoor u uw vloer heel eenvoudig zelf kunt leggen.
Met onze handleiding is uw laminaat zo gelegd.

Benodigde materialen:
– een rubberen hamer
– een duimstok/rolmaat
– een winkelhaak
– een fijngetande zaag of decoupeerzaag
– een legset bestaande uit: aanslagblok, aanslagijzer en afstandspietjes
Wellicht verstandig om een StartKit aan te schaffen.

Zorg dat de ondergrond schoon, vlak, droog en goed dragend is. Verwijder oude tapijt- en lijmresten en schroef eventueel losse vloerdelen vast.

Om het laminaat tegen een eventueel te hoog vochtgehalte in de ondervloer te beschermen dient u eerst een dampdichte folie aan te brengen. Dit is noodzakelijk bij nieuwbouwwoningen en bij gebruik van vloerverwarming.
Deze foam is een egaliserende lichtgewicht ondervloer van 4mm gekarteld schuim voorzien van een dampdichte LDPE-Folie met een zelfglevende strip. Hiermee voldoet u tevens aan een 10db-norm. Bij het gebruik van dampdichte folie de naden goed afplakken en de folie rondom omhoog tegen de wanden plaatsen. Als het laminaat gelegd is, de folie gelijk afsnijden met de bovenzijde.

Het is verstandig het laminaat te laten acclimatiseren om eventuele problemen door krimpen of uitzetten te voorkomen door het minimaal 48 uur, liever nog iets langer, in ongeopende verpakking liggend in de te beleggen ruimte op temperatuur te laten komen. Houd u er rekening mee dat u voldoende laminaat heeft (10% zaagverlies). Voor de plinten is het zaagverlies ongeveer drie tot vijf procent.

Met behulp van de afstandspietjes moet u bij het leggen van het laminaat 10mm ruimte aanhouden, ook bij de kozijnen en dorpels in huis. (Haal deze er weer uit als de vloer is gelegd, zodat de vloer kan uitzetten).

U kunt de laminaatvloer natuurlijk ook door ons vakkundig laten leggen. Informeer naar de prijzen en voorwaarden.

 • Wat zeggen onze klanten over Goodflooring PVC vloeren?

  Jaren eerder moeten doen. PVC vloer is onderhoudsvriendelijk, warm en duurdere uitstraling dan plavuizen. Zeer geschikt voor vloerverwarming!

  Fam. van Kooij

  Een geweldige PVC vloer, zowel in gang als slaapkamer. Super het beste van de vloeren welke we ooit aangeschaft hebben. Een ECHTE aanrader!

  Fam. Dekker

  Wij zijn uiterst tevreden over onze PVC vloer. Wij hebben de uitvoering steigerdelen gekocht. De legger heeft uitstekend werk geleverd, keurig gelegd!

  Fam. Schouwen

Goodflooring

Goodflooring
Lissenveld 45
4941 VL Raamsdonksveer
Tel: (0162) 40 63 70
Fax: (0162) 57 04 31
info@goodflooring.nl

Algemene voorwaarden

Over Goodflooring

Goodflooring staat voor de allerbeste PVC vloeren. Prachtige vloeren, met oog voor detail, kleuren die u zoekt, en de sfeer die u wenst (zakelijk, intiem, warm, creatief, gastvrij, uitnodigend). Allemaal gebaseerd op natuurlijke materialen zoals diverse soorten hout, steen en metaal.