Volg Goodflooring via Facebook Volg Goodflooring via Twitter

TEL 0162 - 40 63 70

Goodflooring
 • Goodflooring

 • Goodflooring

 • Goodflooring

 • Goodflooring

 • Een ruime showroom
  met PVC,
  PVC-click,
  Laminaat
 • Particulieren
  én bedrijven
  kiezen voor
  Goodflooring
 • Geopend op zaterdag
  van 11:00 - 16:00 uur
 • Door de week
  geopend op afspraak
  Bel 0162 - 40 63 70

Klantervaringen met motivatie


Klanten beschrijven hun ervaring met Goodflooring vloeren. Klik op een kopje om meer te lezen!

myimageFam. van Kooij: "Jaren eerder moeten doen!"

Jaren eerder moeten doen. PVC is onderhoudsvriendelijk, warme en duurdere uitstraling dan plavuizen. Zeer geschikt voor vloerverwarming (betere verdeling van de warmte). Ook zeer tevreden over het plaatsen van de vloer door hun vakman. Kortom zeer tevreden over Goodflooring.

myimageFam. Dekker: "Een ECHTE aanrader!"

Een geweldige vloer, zowel in gang als slaapkamer. Super het beste van de vloeren welke we ooit aangeschaft hebben. Een ECHTE aanrader!

myimageFam. Schouwen: "Uiterst tevreden!"

Wij zijn uiterst tevreden over onze PVC vloer. Wij hebben de uitvoering steigerdelen gekocht. De legger heeft uitstekend werk geleverd, keurig gelegd!! We hebben al veel complimenten gekregen. We hebben alle te beoordelen punten een dikke 10 gegeven!

myimageT. Verwaters "Nog elke dag veel plezier van de vloer!"

Tijdens de verkoopgesprekken in de ruime showroom met Wim werd er duidelijk de tijd genomen om de juiste soort en kleur uit te zoeken. Na een mooie prijs gemaakt te hebben voor zowel PVC als laminaat is er goed en snel contact geweest met de installateur. Duidelijke en heldere afspraken met een perfecte vloer waar we nog elke dag veel plezier van hebben!!

myimageFam. van Dongen: "Een genot die PVC vloeren."

We hebben het in het gehele huis liggen en met vloerverwarming is het helemaal ideaal. Gewoon op je sokken door het huis en geen koude voeten meer. De hond hoor je nu niet meer lopen zoals dat bij laminaat wel het geval was. Het is heel gemakkelijk in onderhoud. Iedereen die bij ons binnenkomt denkt dat het een houten vloer is. Goodflooring is een bedrijf dat ruimschoots voor je als klant de tijd neemt. Je moet niet denken van ik ga dat even daar kopen, want dan kom je bedrogen uit. Alle mogelijkheden worden je uitgelegd en er heerst daar een prettige sfeer. De vloerenlegger bij ons was ook iemand die van alle markten thuis was en zeer bedreven in zijn werk. In een dag was het gehele huis gedaan. PVC vloeren is een aanrader voor iedereen. Wij willen niets anders meer.

myimageFamilie Struik: "Ideaal, vooral met huisdieren!"

Ideaal, vooral met huisdieren! Makkelijk in onderhoud,geluiddempend,fijn voor onze buren want manlief loopt nu op krukken. Voelt lekker warm aan. Iedereen die bij ons binnenkomt moet eerst ff de vloer voelen ,omdat ze niet weten wat ze zien. Wat is dat nu weer voor materiaal??? De zolder en de badkamer nog en ons huis is helemaal voorzien van PVC vloer. Echt een aanrader!

myimageDhr. Smetsers: "Goede service, mooie prijs!"

Zowel laminaat als PVC-vloer afgenomen. Met het laminaat kwamen we slechts een paar planken tekort. Na een telefoontje met Wim van Alphen was dit zo opgelost. Ik kon de volgende dag een aantal planken afhalen in zijn showroom. De PVC-vloer ziet er echt super uit en werkt perfect met vloerverwarming. Daarnaast ook prima contact met de gespecialiseerde vloerenlegger. Kortom, een aanrader dus. http://www.qasa.nl/ervaringen/goodflooring-286

myimageFamilie van Gent: "Nog steeds blij met onze vloer!"

Na een jaar nog steeds blij met onze vloer!

myimageFam. van der Pluijm: "Even relaxen op een relaxte vloer van Goodflooring!"

De vloer bevalt heel goed. In eerste instantie wilden we bij onze verbouwing iets heel anders. We zijn toen toch even bij Goodflooring langs gegaan en we waren meteen om! Na een gastvrij ontvangst is ons duidelijk de voordelen van de vloer uitgelegd. Er was niets van gelogen! De vloer is mooi, stil, warm, eenvoudig schoon te houden, kan tegen een stootje, ideaal in combinatie met vloerverwarming en is goedkoper dan je zou verwachten! We hebben voor een donkere vloer gekozen met een natuursteen patroon. We vinden het prima passen in onze inrichting. We hebben ruim de tijd genomen om onze keuze te maken en daarbij is GoodFlooring erg behulpzaam geweest. We hebben verschillende stalen mee naar huiskunnen nemen en deze op verschillende lokaties getest. Zo zijn we tot de juiste keus gekomen. We zijn dus heel tevreden met onze vloer van Goodflooring!

myimageFam. van Achterberg: "Ideaal met kleine kinderen!"

We hebben al een aantal jaren geleden onze vloer gekocht en nog steeds bevalt de vloer erg goed. Ideaal voor 2 kleine kinderen, makkelijk schoon te maken en te houden en de vloer blijft ook mooi. De keuze in vloeren is erg ruim en ook konden we een aantal planken lenen om te kijken welke kleur en soort het beste bij ons thuis paste.

myimageFam. van Hoek: "Een aanrader voor iedereen!"

Na een lange zoektocht naar mooie praktische onderhoudsvrije vloeren zijn we terecht gekomen bij Goodflooring. Na binnenkomst op een laat tijdstip op zaterdag middag werden we toch hartelijk ontvangen. We kregen alle tijd om even rustig zelf rond te kijken. Na een tijdje werden we geholpen in keuzes en mogelijkheden. Wij dachten dat er een paar combinaties mogeljk waren, maar naar uitleg bleek zoveel mogelijk dat we even wat bedenkstof hadden. We kregen zonder problemen wat monsters mee naar huis om te kijken hoe het resultaat zou zijn. Erg prettig en behulpzaam. Na een keuze gemaakt te hebben volgden de afspraken voor het leggen. Dit was erg flexibel en betrouwbaar. Alle afspraken prima nagekomen en bij problemen zijn ze snel paraat om te helpen. Nu hebben wij niet echt problemen gehad maar zelfs op zaterdag waren ze bereid te komen. Het resultaat nu na 2 maanden; super uitstraling, gladde strakke vloer, netjes afgewerkt en prima nacontrole! Mooie prijs, prima kwaliteit, weinig onderhoud. Wat wil je nog meer??? Aanrader voor iedereen.
 • Wat zeggen onze klanten over Goodflooring PVC vloeren?

  Jaren eerder moeten doen. PVC vloer is onderhoudsvriendelijk, warm en duurdere uitstraling dan plavuizen. Zeer geschikt voor vloerverwarming!

  Fam. van Kooij

  Een geweldige PVC vloer, zowel in gang als slaapkamer. Super het beste van de vloeren welke we ooit aangeschaft hebben. Een ECHTE aanrader!

  Fam. Dekker

  Wij zijn uiterst tevreden over onze PVC vloer. Wij hebben de uitvoering steigerdelen gekocht. De legger heeft uitstekend werk geleverd, keurig gelegd!

  Fam. Schouwen

Goodflooring

De Boedingen 3
4906 BA Oosterhout

Spoorweide 1
5133 NE Riel
info@goodflooring.nl

Algemene voorwaarden

Over Goodflooring

Goodflooring staat voor de allerbeste PVC vloeren. Prachtige vloeren, met oog voor detail, kleuren die u zoekt, en de sfeer die u wenst (zakelijk, intiem, warm, creatief, gastvrij, uitnodigend). Allemaal gebaseerd op natuurlijke materialen zoals diverse soorten hout, steen en metaal.