Volg Goodflooring via Facebook Volg Goodflooring via Twitter

TEL 0162 - 40 63 70

Goodflooring
 • Goodflooring

 • Goodflooring

 • Goodflooring

 • Goodflooring

 • Een ruime showroom
  met PVC,
  PVC-click,
  Laminaat
 • Particulieren
  én bedrijven
  kiezen voor
  Goodflooring
 • Geopend op zaterdag
  van 11:00 - 16:00 uur
 • Door de week
  geopend op afspraak
  Bel 0162 - 40 63 70

Meer weten?


Meer weten over PVC-vloeren?

Goodflooring heeft zich gespecialiseerd op het gebied van PVC-vloeren. Voor uitgebreid advies kunt u dus altijd bij ons terecht.

Wat is een PVC-vloer?

PVC (polyvincylcholoride) is een materiaal dat zeer geschikt is om in het huishouden te gebruiken. Het wordt gebruikt voor ontelbare toepassingen zoals kozijnen, speelgoed en de welbekende PVC-buizen. Daarnaast is het ook zeer geschikt als vloerbedekking. Het lijkt een beetje op vinyl, maar het is veel sterker en harder. Hierdoor zijn PVC-vloeren ook meer krasbestendig(niet krasvast) en meer slijtvast. Bovendien hebben PVC-vloeren een natuurlijk voorkomen. Wilt u een ruimte die de warmte van hout, de koelte van steen of de strakheid van metaal uitstraalt? Dat kan allemaal met een PVC-vloer. Zo kunt u elke gewenste sfeer creëren: zowel zakelijk als intiem, warm en uitnodigend.

Voordelen van een PVC-vloer:

Een PVC-vloer heeft diverse voordelen ten opzichte van andere soorten vloeren:
– PVC is geschikt voor vloerverwarming: PVC laat warmte perfect door
– PVC is zeer onderhoudsvriendelijk
– PVC vloeren zijn geluiddempend
– Een PVC-vloer is vochtbestendig
– PVC is slijtvast, zodat u jarenlang kunt genieten van uw vloer
– Een PVC-vloer is hygiënisch en dus ook geschikt voor mensen met allergieën
– Door de voelbare structuur is een PVC-vloer erg realistisch
– PVC is brandvertragend

PVC-vloeren van Goodflooring

Goodflooring staat voor het allerbeste op het gebied van PVC-vloeren. Onze PVC-vloeren zijn gebaseerd op materialen zoals hout, steen en metaal, waardoor ze een natuurlijke uitstraling hebben. Bovendien zorgen we voor de totale afwerking van de vloer: Goodflooring verzorgt zowel het egaliseren als het leggen, zodat u aan het einde van de dag een compleet afgewerkte vloer hebt liggen.

 • Wat zeggen onze klanten over Goodflooring PVC vloeren?

  Jaren eerder moeten doen. PVC vloer is onderhoudsvriendelijk, warm en duurdere uitstraling dan plavuizen. Zeer geschikt voor vloerverwarming!

  Fam. van Kooij

  Een geweldige PVC vloer, zowel in gang als slaapkamer. Super het beste van de vloeren welke we ooit aangeschaft hebben. Een ECHTE aanrader!

  Fam. Dekker

  Wij zijn uiterst tevreden over onze PVC vloer. Wij hebben de uitvoering steigerdelen gekocht. De legger heeft uitstekend werk geleverd, keurig gelegd!

  Fam. Schouwen

Goodflooring

De Boedingen 3
4906 BA Oosterhout

Spoorweide 1
5133 NE Riel
info@goodflooring.nl

Algemene voorwaarden

Over Goodflooring

Goodflooring staat voor de allerbeste PVC vloeren. Prachtige vloeren, met oog voor detail, kleuren die u zoekt, en de sfeer die u wenst (zakelijk, intiem, warm, creatief, gastvrij, uitnodigend). Allemaal gebaseerd op natuurlijke materialen zoals diverse soorten hout, steen en metaal.